Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпрі пограбували громадську приймальню радниці міністра оборони, що кандидує до парламенту


У Дніпрі невідомі пограбували громадську приймальню волонтерки, радниці міністра оборони України Тетяни Ричкової, яка балотується на проміжних виборах до Верховної ради – інформацію про це підтвердили в Головному управлінні Національної поліції у Дніпропетровській області.

За даними поліції, наразі відкрите кримінальне провадження. Подробиць справи не розголошують.

Водночас сама волонтерка заявила, що в ніч на понеділок невідомі обікрали її громадську приймальню на Січеславській набережній, і вона пов’язує цей інцидент зі своєю громадською та політичною діяльністю – адже невідомі взяли тільки оргтехніку з базами даних, зокрема, про членів комісії від неї як кандидата.

«Навряд чи це звичайне злодійство – винесли тільки оргтехніку. Просто наші конкуренти всіма можливими способами продовжують ставити нам підніжки», – заявила Ричкова.

Центральна виборча комісія зареєструвала 51 кандидата на проміжних виборах народних депутатів, які мають відбутися 17 липня 2016 року, по 27-му округу в місті Дніпрі, серед них і Тетяна Ричкова.

Тетяна Ричкова під час виборчої кампанії стала відома тим, що ще до офіційної реєстрації в ЦВК як кандидат розпочала активну агітацію. У Громадянській мережі «Опора» назвали це «дочасною агітацією», однак зазначили, що це хоч і створює нерівні умови між кандидатами, та де-юре порушенням українського законодавства не є.

XS
SM
MD
LG