Доступність посилання

ТОП новини

У Маріуполі суд залишив під вартою підозрюваних у вбивстві співробітника СБУ Мандзика


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Приморський районний суд Маріуполя залишив під вартою шістьох підозрюваних у вбивстві співробітника СБУ Віктора Мандзика.

Як повідомляє прес-служба поліції у Донецькій області, підозрюваним продовжили арешт на 60 діб.

У відомстві також зазначають, що через неодноразові спроби дестабілізувати ситуацію та зірвати судовий процес суд звернувся до поліції з проханням забезпечити публічний порядок й безпеку всіх учасників процесу, після цього до приміщення суду направили правоохоронців.

«Поліція втримала ситуацію у залі засідань та навколо будівлі суду під контролем та в рамках закону реагувала на всі зміни оперативної ситуації», – додають в поліції.

Крім того, у відомстві нагадують, що вчора була спроба підозрюваних втекти з-під варти, проте бійці спецпідрозділу поліції повернули їх у спеціальне приміщення для утримання заарештованих.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за частиною2 статті 393 Кримінального кодексу (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти).

21 березня 2015 року у Волновасі на Донеччині з автоматичної зброї був убитий співробітник Служби безпеки України Віктор Мандзик. Як повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, співробітники МВС, СБУ і Генпрокуратури протягом доби після злочину затримали 11 учасників бандформування, в тому числі чотирьох, які безпосередньо брали участь в інциденті, що призвів до загибелі офіцера СБУ

XS
SM
MD
LG