Доступність посилання

ТОП новини

Понад півмільйона гривень уряд витратив на Держслужбу з питань Криму – #Точно


Бюджетні видатки на діяльність Державної служби з питань Автономної Республіки Крим та міста Севастополя за перше півріччя 2016 року становлять 657 317 гривень. Така інформація міститься на державному порталі використання публічних коштів, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Більша частина цих коштів, а саме 436 тисяч гривень, виплачена працівникам держслужби як заробітна плата, матеріальна допомога чи відпускні. Інші витрати – організаційні: податки, комісійні банку, передплата журналів та програмного забезпечення.

Загалом у 2016 році на роботу служби в бюджеті закладено понад три мільйонів гривень, з яких 2,2 мільйона виплатять заробітною платою.

Служба з питань Криму утворена урядом в липні 2014 року для реалізації державної політики, пов’язаної з проблемами Автономної Республіки Крим та Севастополь.

Минулого року діяльність Держслужби з питань Криму уряд профінансував лише на 7,6 відсотка.

У квітні 2016 року розпочалася реорганізація Державної служби з питань Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Кабінет Міністрів ухвалив рішення утворити Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України шляхом злиття Агентства з питань відновлення Донбасу і служби з питань АРК.

XS
SM
MD
LG