Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі троє військових поранені – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу внаслідок бойових дійна Донбасі загиблих серед українських військових немає, 3 військовослужбовців поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, вчора підтримувані Росією сепаратисти порушували режим тиші на луганському, донецькому і маріупольському напрямках.

Лисенко зазначив, що на донецькому напрямку поновилися активні бойові дії на ділянці фронту Троїцьке – Луганське – Зайцеве – Майорськ, але епіцентром бойових дій залишається авдіївська промзона.

За словами речника АТО, на маріупольському напрямку сепаратисти систематично порушують режим тиші по всьому фронту, зокрема, у Мар’їнці, у Красногорівці та Водяному.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» звинувачують українських військових в обстрілах Петровського району Донецька, околиць Горлівки, Докучаєвська і Пікуз (колишнє Комінтернове).

В угрупованні «ЛНР» кажуть, що за минулу добу українські військові сім разів обстріляли їхні позиції, зокрема у районі селища Калинівка, Логвінове і Калинове.

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG