Доступність посилання

ТОП новини

Аваков: розслідування вбивства Шеремета йде інтенсивно, деталі є таємницею слідства


Арсен Аваков (©Shutterstock)
Арсен Аваков (©Shutterstock)

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляє, що слідство у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета йде інтенсивно. Аваков відмовився повідомити якусь пов’язану з розслідуванням інформацію, посилаючись на таємницю слідства.

«Усе, що з’являлося в пресі в перші дні розслідування, серйозно перешкодило слідству, тому ми закрили інформацію», – сказав Аваков, перебуваючи в Слов’янську Донецької області.

«Можу сказати лише, що розслідування здійснюють дві групи найкращих фахівців. Наступна новина щодо цього вбивства буде, коли ми дамо конкретну інформацію про результати», – додав міністр.

Павла Шеремета вбили 20 липня у центрі Києва внаслідок підриву автомобіля. Українська влада кваліфікує загибель журналіста як умисне вбивство. У поліції повідомляли, що над розслідуванням обставин убивства працює 50 фахівців, основна версія загибелі Шеремета – його професійна діяльність.

Павло Шеремет – білоруський, російський та український журналіст телебачення, радіо і періодичних видань, у 1990-х – 2000-х роках керівник відділу спеціальних інформаційних проектів російського телеканалу ОРТ, згодом – «Першого каналу». Останні п’ять років жив у Києві, працював в «Українській правді», а також на радіо «Вести».

XS
SM
MD
LG