Доступність посилання

ТОП новини

Регіональну стипендію Радіо Свобода виграла Вікторія Жуган


Вікторія Жуган
Вікторія Жуган

У конкурсі на стипендіальну програму Радіо Свобода Regional Reporting Fellowship перемогла журналістка Вікторія Жуган. За умовами стипендії, наступні 8 місяців вона буде працювати в київському бюро Радіо Свобода.

Протягом останніх двох років журналістка жила у Києві, де працювала редактором англомовного порталу про Україну Euromaidan Press, а також публікувалася на сайті Еспресо.TV та у польському онлайн-тижневику Kultura Liberalna. Вона висвітлювала теми українсько-польських відносин, євроінтеграції, українських реформ.

До цього Вікторія Жуган стажувалася у польському виданні Gazeta Wyborcza, брала участь у медіа-тренінгах в Україні та за кордоном, навчалася у Польщі та США.

Стипендія дає переможцеві можливість розробляти текстові і мультимедійні матеріали, вона допоможе учаснику поглибити журналістські знання, розвинути навички і познайомитися з принципами функціонування незалежних ЗМІ. Стипендія також передбачає стажування у штаб-квартирі Радіо Свобода у Празі.

Конкурс на стипендію Regional Reporting Fellowship program оголошується третій рік поспіль. Ця ініціатива Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода спрямована на підтримку незалежних ЗМІ в Україні, Вірменії, Білорусі й Молдові.

Минулого року стипендіаткою стала журналістка з Одещини Ольга Комарова.

XS
SM
MD
LG