Доступність посилання

ТОП новини

МВС: в Одесі затримали 4 людей


Потрапити на Куликове поле в Одесі, де розташований Будинок профспілок, можна лише через рамки металошукачів, 2 травня 2017 року
Потрапити на Куликове поле в Одесі, де розташований Будинок профспілок, можна лише через рамки металошукачів, 2 травня 2017 року

Міністерство внутрішніх справ України повідомляє, що до відділків поліції в Одесі 2 травня доправили чотирьох людей.

«Всі правопорушники доставлені у відділи поліції для складання адміністративних протоколів. Правоохоронці будуть перебувати на Куликовому полі доти, поки в цьому буде необхідність», – цитує прес-служба МВС керівника Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна. Про причини затримання і в чому обвинувачують цих людей, у МВС не повідомляють.

Роковини трагедії 2 травня: одесити вшанували пам’ять загиблих (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:10 0:00

За даними МВС, лише на Куликовому полі, де відбуваються жалобні заходи, перебуває понад тисячі правоохоронців, представники ДСНС, СБУ, Нацгвардії, а також керівництво області і перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

«З поставленими завданнями поліцейські справляються, вони не допускають стовпотворіння громадян, працюють злагоджено і професійно», – заявив Головін.

В Одесі посилили заходи безпеки і підвищили рівень терористичної загрози напередодні річниці трагедії 2 травня 2014 року, коли загинули 48 людей, близько 200 були поранені.

XS
SM
MD
LG