Доступність посилання

ТОП новини

Мобілізація: паніка за кордоном?


  • Російські війська обстріляли Чернігів трьома крилатими ракетами «Іскандер», повідомила місцева влада. Вибухи пролунали одразу після ранкової тривоги. Є загиблі та поранені. Внаслідок удару пошкоджена інфраструктура, навчальний заклад, лікарні, 16 житлових багатоповерхівок в одному з мікрорайонів міста, повідомили у поліції. Подробиці – від кореспондента з місця подій.
  • Закон про мобілізацію стане чинним з 18 травня. Після того, як його підписав президент України Володимир Зеленський, закон уже опублікований в офіційному виданні. Тим часом українці за кордоном – знову в чергах на зміну документів. Кореспонденти Радіо Свобода зафіксували це у Празі та у Варшаві після ухвалення закону про мобілізацію: у чергах у паспортні сервіси – переважно чоловіки. Чи є це реакцією на закон? Що чекає на тих, хто виїхав з України?
  • Що буде з допомогою США Україні? Комітет розвідки Палати представників США після секретного брифінгу по Україні закликав Конгрес терміново ухвалити допомогу Україні: до кінця цього тижня. Чи наблизилися у США до виділення допомоги Україні?

Про це дивіться у програмі «Свобода Live» на @Радіо Свобода:

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG