Доступність посилання

ТОП новини

В Італії вийшов новий диск романсів на вірші Берлусконі


В Італії в середу надійшов у продаж новий диск сентиментальних пісень на вірші Сільвіо Берлусконі, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода. Це сталося в день, коли екс-прем’єр офіційно передав повноваження своєму наступникові Маріо Монті.

До диску під назвою Il vero amore («Справжня любов») увійшли 11 романсів. Автор текстів Сільвіо Берлусконі, а композитор і виконавець – улюблений співак політика Маріано Апічелла.

«Слова до цих пісень Берлусконі писав останні два роки, перебуваючи в резиденціях у Мілані і на Сардинії», – розповів Апічелла. Серед пісенних творів не бракує неаполітанських мелодій, які здавна подобаються Берлусконі. Також у збірнику є самба і латиноамериканські мотиви.

«Так символічно Берлусконі змінив фах прем’єр-міністра на поета-пісняра», – коментує подію щоденник La Repubblica.

Повідомляється, що деякі британські інтернет-сайти роблять тепер ставки щодо кількості проданих примірників і навіть щодо таких малоймовірних подій, як гастрольний євротур дуету або перемога Берлусконі й Апічелли на пісенному конкурсі Grammy.

Це вже третій диск записів пісень на слова Берлусконі в виконанні Апічелли, на який очікували ще майже два роки тому. Попередні вийшли в 2006 і в 2003 роках.
XS
SM
MD
LG