Доступність посилання

ТОП новини

У якому політичному списку може з’явитися Віталій Кличко.


Василь Зілгалов

@klitchko.com
Прага, 14 листопада 2005 (RadioSvoboda.org) – Сенсаційна відставка українського чемпіона світу у найпрестижнішій суперважковаговій категорії за версією ДаблЮ Бі Сі Віталія Кличка непокоїть світову пресу. Відгуків та реакцій багато, але в Україні, як виглядає, багатьох цікавить можлива подальша політична кар’єра Віталія. Попри те, що офіційно парламентська передвиборча кампанія стартує лише за два тижні, розмови про партійні списки вже у розпалі. Наприклад, чимало представників Народного Союзу “Наша Україна” вважають Віталія Кличка “своїм, помаранчевим” і навіть прогнозують, що займе він місце у партійному списку “нашоукраїнців” не нижче десятого, а може і в першій п’ятірці.

Василь Зілгалов намагався з’ясувати, які найближчі громадсько-політичні плани Віталія Кличка у його прес-секретаря Юрія Нестеренка:

“Віталій вже готовий приїхати в Україну - це відбудеться десь 16-17 листопада. Вже є плани, які повинні ми зробити після його приїзду. Буде велика прес-конференція, тобто, як і казав Віталій, що "буде багато роботи - мало слів і багато роботи". Коли буде прес-конференція, я думаю, що Віталій сам відповість на всі питання, якщо буде йому щось сказати на формат його політичних бажань чи поглядів. На сьогоднішній день є багато чуток, які не мають під собою реалій.".

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG