Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині опозиціонер заявляє про підпал його громадської приймальні


У місті Підгородньому на Дніпропетровщині невідомі вночі підпалили громадську приймальню кандидата в народні депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Костянтина Писаревського. Про це Радіо Свобода в неділю повідомив сам Писаревський, який є головою Ради незалежних громадських організацій Дніпропетровщини.

За його інформацією, у приймальні, де знаходиться його передвиборчий штаб, зараз дали тимчасовий притулок сироті – матері-одиначці з двома дітьми. Саме вона і почула тріщання шибок та запах диму вночі.

«Вона вискочила на вулицю і побачила, що горить вікно. Вікно було підпалене знадвору. Ми знайшли ганчірку, намотану на решітку, яка була чимось змазана. Завдяки тому, що двері були зачинені і не було протягу, воно не згоріло все там повністю, а тільки потріскалась плівка, загорілась рама. А так, якби міцніше спали, могло троє людей згоріти. Це вже другий раз нас підпалюють», – розповів Костянтин Писаревський.

Писаревський вважає, що інцидент пов'язаний із його політичною та громадською діяльністю. Відповідну заяву він подав до Дніпропетровського районного відділу міліції, кримінальну справу наразі не порушено.

Раніше голова ради Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк виступив у Дніпропетровську з вимогою «зупинити терор щодо опозиційних кандидатів».
XS
SM
MD
LG