Доступність посилання

ТОП новини

Hyundai пообіцяла виправити недоліки на своїх потягах – Мінінфраструктури


Міністерство інфраструктури повідомило в середу, що південнокорейська Hyundai Corporation надіслала українським залізничникам листа, в якому обіцяє повністю усунути зауваження щодо недоліків у роботі її потягів в Україні протягом двох-трьох тижнів.

За повідомленням, компанія заявила, що всі ці недоліки, які заважають нормальній експлуатації цих поїздів на території України, вже повністю виявлені і вивчені, і над їхньою ліквідацією вже працює кваліфікована команда фахівців.

Hyundai також запропонувала додаткові програми підготовки машиністів її потягів, щоб запобігати виходам техніки з ладу, і запевнила, що обов’язково врахує досвід першого року експлуатації її поїздів в Україні, мовиться в повідомленні.

Минулого тижня Мінінфраструктури вже повідомляло про вибачення компанії Hyundai за незручності від використання її потягів, які в Україні стали ламатися все частіше – офіційно через зимові умови в Україні, до яких ці поїзди виявилися погано пристосовані. Із критикою рішення закупити ці потяги в вівторок виступив Президент Віктор Янукович, а Прем’єр-міністр Микола Азаров іще в серпні заявляв, що Україна більше їх не купуватиме, після того, як вони так само ламалися і влітку.
XS
SM
MD
LG