Доступність посилання

ТОП новини

У житомирському виші кажуть, що не перешкоджали зустрічі студентів із Лукʼяненком


Левко Лукʼяненко
Левко Лукʼяненко
У Житомирському державному університеті імені Івана Франка спростовують інформацію про те, нібито адміністрація вишу перешкодила зустрічі зі студентами дисидента, героя України Левка Лукʼяненка.

Як наголосив у коментарі Радіо Свобода проректор з навчально-методичної та виховної роботи Дмитро Вискушенко, попередньої домовленості про зустріч із Лукʼяненком не було. Окрім того, за словами Вискушенка, домовлятися з ректором представник Лукʼяненка не могла, оскільки той наразі у відпустці.

«Всі рішення щодо університету ухвалюються першою особою, тобто ректором. Як це буде, коли це буде – це все одно буде вирішувати наш ректор. Зараз він у відпустці», – наголосив проректор.

«Я взагалі не розумію, чому з технічного питання роблять політику», – додав Дмитро Вискушенко, коментуючи заяву Левка Лукʼяненка про те, що зустрічі завадили з політичних причин.

Напередодні у коментарі Радіо Свобода дисидент заявив, що адміністрація ніжинського і житомирського вишів перешкодила його зустрічі зі студентами. На думку Лукʼяненка, це сталося через його критичні заяви на адресу міністра освіти Дмитра Табачника.

Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя слова Лукʼяненка поки не коментував.
XS
SM
MD
LG