Доступність посилання

ТОП новини

Яценюка і Луценків не пропустять до Тимошенко – начальник колонії


Голову фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка, а також родину Юрія й Ірини Луценків, які прибули до Харкова для зустрічі з екс-прем’єром Юлією Тимошенко, не пустять до ув’язненої. Про це повідомив начальник Качанівської колонії Ігор Колпащиков, передає кореспондент Радіо Свобода.

За словами Колпащикова, у зв’язку з постановою міської влади про заборону масових акцій у Харкові через ріст захворювань на ГРВІ до нього звернулося керівництво лікарні, щоб «максимально обмежити відвідування в колонії». Він повідомив, що доки не будуть зняті ці заходи, скасовані всі побачення і з захисниками, і з політиками.

Крім побачення Яценюка і Луценків з Тимошенко, скасоване і довгострокове побачення з Євгенією Тимошенко, яке мало початися сьогодні о 15:00.

Така заборона діятиме по всіх колоніях Харківської області, зауважив Колпащиков.

Раніше сьогодні лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що не зміг вилетіти до Харкова для зустрічі з Юлією Тимошенко. Яценюк повідомив, що літакові, на якому він перебував, не дали дозволу на зліт. Разом із ним планували летіти депутат Верховної Ради від «Батьківщини» Ірина Луценко і колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Згодом він у своєму Twitter повідомив, що до Харкова таки прибули.
Минулого разу, 15 листопада, Луценків і Яценюка не пустили до Тимошенко, пояснивши це її застудою.
XS
SM
MD
LG