Доступність посилання

ТОП новини

Єврокомісар відвідав потерпілих у сутичках правоохоронців – МВС


Штефан Фюле, архівне фото
Штефан Фюле, архівне фото
Європейський комісар з питань розширення ЄС і Європейської політики сусідства Штефан Фюле, який перебуває в Києві, відвідав сьогодні Центральний госпіталь Міністерства внутрішніх справ, де познайомився з умовами лікування потерпілих під час заворушень на вулиці Грушевського правоохоронців, повідомили в МВС.

Як мовиться в повідомленні, представники МВС продемонстрували єврокомісарові відеокадри, на яких зафіксовані «наслідки протиправних діянь учасників масових заворушень».

За словами Фюле, наведеними в повідомленні, для нього в цей момент не важливо, на якій зі сторін барикад були потерпілі, адже це – люди, які були поранені. Він також сказав, що хотів висловити їм звичайну людську солідарність і подякувати лікарям за їхню професійну роботу.

«Я хотів би звернутися до політиків: коли вони будуть проробляти питання сьогодення та завтрашнього дня України, щоб вони мали на увазі, що деякі їхні рішення мають ось такі наслідки», – сказав єврокомісар, як його цитує управління зв’язків із громадськістю МВС.

Раніше сьогодні Штефан Фюле, який перебуває з візитом в Україні, зустрічався з президентом Віктором Януковичем, а вчора і з лідерами української опозиції.
XS
SM
MD
LG