Доступність посилання

ТОП новини

Журналістка «1+1» розповіла, що було перед «гавканням» LifeNews


За словами Ольги Кошеленко, в агресивності російські колеги звинуватили спочатку українських журналістів

Під час зустрічі очільників чотирьох держав у Мінську щодо врегулювання конфлікту на Донбасі журналіст російського каналу LifeNews почав «гавкати» на українську журналістку Ольгу Кошеленко. За її словами, приводом для початку діалогу стало те, що під час прямих включень цей журналіст брехав.

У Палаці Незалежності Білорусі, де відбулась офіційна зустріч очільників чотирьох держав – Петра Порошенка, Ангели Меркель, Франсуа Олланда та Володимира Путіна – щодо врегулювання ситуації на Донбасі, зібралось понад 500 представників із різних ЗМІ.

Серед кореспондентів відзначився журналіст російського телеканалу LifeNews Олександр Юнашев: як тільки відео з його «гавканням» на українських колег потрапило в інтернет, у соцмережах стався вибух «гумору» та «обурення».

Втім, не всі так однозначно сприйняли поведінку журналіста LifeNews. Анатолій Сулейманов, головний редактор цього російського каналу, на своїй сторінці у Twitter написав що на місці свого колеги він вчинив би навіть радикальніше.

Журналістка телевізійної служби новин каналу «1+1» Ольга Кошеленко розповіла, що журналіст LifeNews записував пряме включення, і серед його слів була така інформація, яка, на її думку, не відповідає дійсності.

«Він робив такі прямі ввімкнення, і в одному він розповідав про те, що українські журналісти приїхали в одязі з написом «Україна». Ну як я писала вже на Facebook, це був єдиний оператор з ТРК «Україна», який справді мав брендову куртку. А у наступному включенні, яке чула моя колега, він розповідав, що українські журналісти ведуть себе дуже агресивно, і ми просто підійшли його запитати, чому він вважає, що ми агресивно себе поводимо», – прокоментувала кореспондент телеканалу «1+1» Ольга Кошеленко для Радіо Свобода.

Самі ж прямі включення, каже журналістка, вона не переглядала.

Я в сортах лайна не розбираюсь і не намагаюсь розбиратись, я ніколи не заходила на їхні сайти
Ольга Кошеленко

«Я в сортах лайна не розбираюсь і не намагаюсь розбиратись, я ніколи не заходила на їхні сайти», – зауважила Ольга Кошеленко.

На відеоролику з інцидентом видно, що інші журналісти запропонували вивести нахабного кореспондента з офіційної зали через неадекватну поведінку.

Раніше журналіст Азад Сафаров повідомляв, що журналісти LifeNews провокують українських журналістів.

11.02.2015
Вигадки бойовиків «ДНР» щодо обстрілу Краматорська

В угрупованні «ДНР» тепер запевняють, що не мають «Смерчів» далі
11.02.2015
Фейки від каналу «Россия-24»: про «нову концепцію патріотичного виховання в Україні»

Російський канал використав фейкове зображення і знову згадав про «дітей, яких готують до війни» далі
09.02.2015
ЗМІ Росії вигадали українські загороджувальні загони

Російські медіа поширили дезінформацію про евакуацію мирних мешканців із Дебальцева та вигадки про «загороджувальні загони» далі

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG