Доступність посилання

ТОП новини

Для охорони Харківщини потрібно залучити додатково силовиків – Райнін


Місце вибуху в Харкові 22 лютого
Місце вибуху в Харкові 22 лютого

Для посилення охорони Харківської області потрібно залучити додаткові сили правоохоронних органів з інших областей, заявив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін.

«У першу чергу потрібно додаткові правоохоронні ресурси, відповідні батальйони і спецпідрозділи вже прибули до Харкова, будуть ще. Будуть посилені блок-пости. Буде проведено розмежування завдань з оборони та охорони держкордону», – заявив він.

Також Райнін наголосив, що громадсько-політичні сили Харкова мають відповідальніше ставитися до проведення будь-яких масових заходів.

Крім того, голова Харківської ОДА повідомив, що буде радитись з СБУ щодо необхідності обмеження масових заходів в Харкові.

За його словами, питання щодо введення комендантської години наразі не ставилось.

Через теракт у Харкові проводиться антитерористична операція та введено найвищий рівень терористичної загрози, повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов.

22 лютого усього унаслідок вибуху у Харкові під час Маршу гідності загинули 3 людини, ще 10 постраждалі. Правоохоронці кваліфікували напад як теракт. СБУ повідомила про затримання 4 осіб, імовірно причетних до організації вибуху.

Понеділок, 23 лютого, оголошений у Харкові днем жалоби.

XS
SM
MD
LG