Доступність посилання

ТОП новини

Чеботар обманює про відсутність майна у селі Лісники на Київщині – журналісти


Будинок, який, за даними журналістів ЗІК, належить родині заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря, Київська область, 28 квітня 2015 року
Будинок, який, за даними журналістів ЗІК, належить родині заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря, Київська область, 28 квітня 2015 року

Журналісти програми антикорупційних розслідувань «Наші гроші» заявляють, що заступник глави МВС Сергій Чеботар обманює, заявляючи, що не має майна у селі Лісники на Київщині.

Журналісти оприлюднили витяг з державного реєстру нерухомості, у якому йдеться, що земля під маєтком записана на дочку заступника міністра.

28 квітня у селі Лісники Київської області невідомі вчинили напад на знімальну групу програми журналістських розслідувань «Наші гроші» (телеканал ЗІК).

Журналісти цієї програми готували сюжет про будівництво у лісі будинку, який може належати родині заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря. На території земельної ділянки, де зводиться будинок, журналісти зафіксували машину Toyota з державними номерами АА5555АІ, яка належить дружині Сергія Чеботаря – Варварі.

Пізніше до журналістів під’їхав автомобіль марки «Фольксваген» без номерних знаків. З нього вийшли троє чоловіків і силою забрали камеру з відеозаписом, після чого зникли.

Журналісти впізнали в одному з нападників людину, з якою вони спілкувалися раніше і яку вони бачили на території будинку. Журналісти викликали міліцію і повідомили про інцидент. Міліція розпочала кримінальне провадження за фактами перешкоджання професійній діяльності журналістів у селі Лісники на Київщині.

Після цього заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Чеботар заявив, що не має будинку у селі Лісники Київської області.

XS
SM
MD
LG