Доступність посилання

ТОП новини

Лисенко: 1 військовий загинув, 12 поранені в зоні АТО за добу


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За добу в зоні бойових дій на сході України загинув один і поранені 12 військовослужбовців, повідомив речник АТО Андрій Лисенко.

За його словами, найбільших втрат силовики зазнали у передмістях Первомайська на Луганщині.

«Поблизу села Сизе Станично-Луганського району бойовики обстріляли медичний автомобіль ЗСУ, а також здійснили обстріл наших позицій з танків та 120-міліметрових мінометів», – сказав Лисенко.

На Маріупольському напрямку, за його даними, єдиною точкою зіткнення залишається селище Широкине. «Противник веде вогонь по наших позиціях зі 120-мм мінометів, які бойовики ховають у Ленінському, Саханці та самому Широкиному», – заявив речник.

На Донецькому напрямку тривають обстріли позицій силовиків у районі аеропорту і в західних передмістях Горлівки, додав він.

За даними Лисенка, на Луганському напрямку, крім Первомайська, активні бойові дії велися в районі міста Щастя.

Раніше про одного загиблого на Луганщині військового повідомляв голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

За його даними, у Станично-Луганському районі бойовики розстріляли медичний автомобіль «УАЗ» Збройних сил України, внаслідок чого один військовий загинув, один поранений.

За даними прес-центру АТО, ввечері і вночі з 25 на 26 травня проросійські бойовики на сході України далі обстрілювали позиції українських військових на всіх напрямках.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують українських силовиків у порушенні перемир᾽я, досягнутого в лютому у Мінську, і заявляють про понад 40 обстрілів своїх позицій. Про поранених чи загиблих не повідомляють.

XS
SM
MD
LG