Доступність посилання

ТОП новини

Маріуполь і Красноармійськ голосують на місцевих виборах


У Маріуполі та Красноармійську, що на Донеччині, сьогодні відбуваються вибори мерів та депутатів міських рад. Управління МВС у Донецькій області раніше повідомило про посилення охорони цих міст.

Громадські організації «Опора» та «Комітет виборців України» вже заявляють про порушення під час голосування у Маріуполі. За даними активістів, на двох дільницях контрольний лист вкинули у скриньки для голосування без печатки. Правоохоронці поки не коментували це повідомлення.

За даними сайту Центральної виборчої комісії, на посаду міського голови Маріуполя претендують 22 особи, у Красноармійську – 20 кандидатів. Крім того, на виборах до Маріупольської міськради балотуються кандидати за списками 13 партій (всього мають обрати 54 депутатів), до Красноармійської – за списками 12 партій (мають обрати 36 депутатів).

На більшості території України місцеві вибори відбулися 25 жовтня. Однак у Маріуполі й Красноармійську голосування у той день не відбулося: на дільницях не було бюлетенів, їх через брак відмовилися передавати територіальні виборчі комісії. Зрештою Верховна Рада призначила місцеві вибори у Маріуполі та Красноармійську на 29 листопада.

На цю ж тему:

27.11.2015
Вибори в Маріуполі та Красноармійську: без сюрпризів та з низькою явкою?

Нові, захищені, бюлетені вже на місцях. 29 листопада жителі цих міст зможуть обрати місцеву владу. От тільки чи знають вони про вибори? далі
XS
SM
MD
LG