Доступність посилання

ТОП новини

У двір екс-голови Рівненської райдержадміністрації кинули гранату


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

Невідомий минулої ночі кинув вибуховий пристрій через паркан подвір’я, де мешкає колишній регіонал і голова Рівненської районної адміністрації часів президентства Віктора Януковича Василь Карпенчук.

Ніхто не постраждав. Як повідомив заступник керівника головного управління Нацполіції в Рівненській області Володимир Голубош, вибухом пошкоджені двері й фасад будинку. З місця події поліція вилучила металеві уламки і частину важеля.

Поліція проводить розслідування за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням предмета, «спеціально пристосованого або заздалегідь приготовленого для заподіяння тілесних ушкоджень».

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, після відставки з посади Василь Карпенчук зайнявся бізнесом і вступив до лав «Опозиційного блоку» на Рівненщині. Брав участь у виборах до обласної ради, однак ця політична сила не набрала достатньо голосів.

3 грудня невідомі вчинили подібні вибухи на подвір’ях колишнього голови рівненської ОДА Василя Берташа і його екс-заступника Анатолія Юхименка. Зловмисників не знайшли.

XS
SM
MD
LG