Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську провели акцію на підтримку обвинуваченого в терактах – адвокат


У суботу в Дніпропетровську відбулась акція на підтримку одного з обвинувачених у терактах Дмитра Реви, приурочена до півріччя з моменту його затримання. Про це Радіо Свобода повідомила сестра Реви Оксана Томчук – адвокат, яку цього тижня відсторонили від справи.

Як повідомила Оксана Томчук, у центрі Дніпропетровська зібралось понад десяток людей, родичі та друзі Реви, щоб заявити, що не вірять у провину підсудного та роздати інформаційні листівки.

Учасники акції були вдягнені у футболки з написами: «Я буваю в центрі міста. Я терорист?» та «Я пишу SMS друзям. Я терорист?».

За словами Томчук, правоохоронці зумисне створюють образ терористичної групи із обвинувачених у терактах, аби нав’язати суспільству такий образ.

«Немає терористичного угрупування. Є чотири незалежні один від одної особи, які навіть не всі один з одним знайомі», – сказала Томчук. Вона також повідомила, що акції на захист Реви будуть відбуватись і надалі.

Раніше в обласній прокуратурі заявили що мають докази причетності усіх чотирьох підсудних до вибухав у Дніпропетровську та інших містах України.

Розгляд справи продовжиться наступного тижня.
XS
SM
MD
LG