Доступність посилання

ТОП новини

Директор російської служби Радіо Свобода пішла у відставку


Маша Ґессен, архівне фото
Маша Ґессен, архівне фото
Директор російської служби Радіо Свобода Маша Ґессен оголосила сьогодні, що залишає посаду, щоб почати працювати над новою книжкою.

Виконувач обов’язків президента Радіо Вільна Європа – Радіо Свобода Кевін Клоуз заявив, що вона «й далі віддаватиме журналістиці свої знання, енергію і активність в інтересах громадянського суспільства Росії».

Керуватимуть російською редакцією її старші редактори у Празі в Чехії, де міститься штаб-квартира радіо, і в Москві, де нещодавно відкрили нове сучасне бюро.

Відома російська і американська журналістка, автор біографії президента Росії Володимира Путіна Маша Ґессен керувала російською редакцією Радіо Свобода сім місяців, у час значної реструктуризації редакції і її роботи, яка призвела до звільнення значного числа давніх працівників. Ці кроки різко критикували багато відомих російських правозахисників і опозиціонерів, які назвали вжиті нею заходи розвалом редакції.

Радіо Свобода – Радіо Вільна Європа є некомерційною незалежною медіа-організацією, яка отримує фінансування від Конгресу США. Її програми на радіо, телебаченні і в інтернеті поширюються на 21 країну.
XS
SM
MD
LG