Доступність посилання

ТОП новини

Телеведучий зі США Ларрі Кінґ вирішив працювати в ефірі російського каналу


Ларрі Кінґ, архівне фото
Ларрі Кінґ, архівне фото
Відомий телеведучий зі США Ларрі Кінґ вестиме ток-шоу, які виходитимуть в ефірі російського телеканалу мовлення за кордон RT, повідомив сьогодні сам канал.

За повідомленням, із наступного місяця канал почне транслювати два ток-шоу Ларрі Кінґа.

Ідеться про трансляцію шоу «Larry King Now», яке вже майже рік виходить на американських інтернетних телеканалах Hulu.com і Ora.tv, і про нове шоу «Politics with Larry King», яке почне виходити на Ora.tv наступного місяця. Ці програми записуватимуть у студії Ora.tv в Лос-Анджелесі, а також у студії RT у Вашингтоні.

Сам Ларрі Кінґ у рекламному зверненні до глядачів заявив, що хотів би ставити запитання людям при владі замість того, щоб виступати від їхнього імені.

79-річний Ларрі Кінґ 25 років пропрацював ведучим відомого шоу «Larry King Live» на американському телеканалі CNN, але пішов із нього 2010 року.

Російський телеканал RT, раніше відомий як Russia Today, веде мовлення за кордон англійською мовою і має також іспанськомовну і арабськомовну версії. Його сигнал поширюється з сателіта і в кабельних мережах, зокрема, у США. Канал, що отримує фінансування з державного бюджету Росії, називає себе незалежним; критики називають його інструментом пропаганди Кремля, звертаючи увагу, що його позиція з гострих політичних питань збігається з кремлівською, зокрема, в її спрямуванні проти влади США.
XS
SM
MD
LG