Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко про Яценюка: люди перевіряються справами


Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що довіряє Арсенієві Яценюку і підтримує його призначення головою політичної ради партії. Про це вона написала у зверненні до делегатів об’єднавчого з’їзду «Батьківщини», яке зі сцени прочитала дочка Тимошенко Євгенія.

«Люди перевіряються справами. Спільну справу з Арсенієм та командою «Фронту змін» ми робимо вже понад рік. За цей час ми переконливо довели, що не помилилися один в одному», – заявила вона.

«Я довіряю Арсенієві. Бачу, як йому важко. По ньому прямою наводкою б’ють і свої, і чужі. Але він уміє тримати удар, він боєць і при тому інтелектуальний, сучасний, патріотичний політик. Тобто чотири в одному», – вважає Тимошенко.

«Ми з Арсенієм – не політичні конкуренти, ми вже давно – одна команда, яка має спільні, добре осмислені стратегічні цілі й волю до спільних перемог», – наголосила лідер «Батьківщини».

14 червня з’їзд «Фронту змін» одностайно ухвалив рішення про об’єднання з «Батьківщиною» шляхом ліквідації та вступу членів «Фронту змін» у «Батьківщину».

15 червня на об’єднавчому з’їзді «Батьківщини», окрім Яценюка, партійні квитки отримали також Борис Тарасюк, Сергій Соболєв, Олександра Кужель, які також вступили у «Батьківщину».

Арсенія Яценюка обрано головою політради партії. Юлія Тимошенко переобрана лідером «Батьківщини».
XS
SM
MD
LG