Доступність посилання

ТОП новини

Суд продовжив арешт обвинуваченим у «врадіївській справі»


Первомайський міськрайонний суд вирішив продовжити на два місяці арешт обвинуваченим у побитті і зґвалтуванні 29-річної жінки у Врадіївці.

Таким чином, суд задовольнив клопотання прокуратури, представники якої заявили, що підсудні на волі зможуть впливати на ще не опитаних у суді свідків, переховуватися від суду або використовувати свої зв’язки в міліції.

Водночас адвокати обвинувачених просили пом’якшити своїм підзахисним запобіжний захід на домашній арешт чи заставу.

За рішенням суду, обвинувачені перебуватимуть під вартою до 25 листопада. Нинішній термін їх затримання закінчувався завтра, 27 вересня.

Наступне засідання в справі відбудеться 8 жовтня. За словами судді, процес проходитиме у відкритому режимі, окрім тих засідань, які стосуватимуться скоєння злочину за статтею 152 Кримінально кодексу України (зґвалтування).

Врадіївчанка Ірина Крашкова в тяжкому стані потрапила до лікарні 27 червня після того, як її побили і зґвалтували. За підозрою в скоєнні злочину затримали трьох чоловіків, серед них – двох офіцерів міліції. Справа викликала протести і заворушення у Врадіївці.

Сьогодні Первомайський суд в будівлі Апеляційного суду Миколаївської області почав судовий процес у справі про побиття і зґвалтування Крашкової.
XS
SM
MD
LG