Доступність посилання

ТОП новини

Янукович дав зрозуміти, що Україна зробила вибір на користь ЄС – Нуланд


Вікторія Нуланд
Вікторія Нуланд
Президент України Віктор Янукович запевнив заступника держсекретаря США Вікторію Нуланд в євроінтеграційному виборі України.

«Під час нашої зустрічі президент чітко дав зрозуміти, що Україна зробила свій вибір, і цей вибір на користь Європи», – повідомила Нуланд після зустрічі з президентом України.

Вона додала, що США готові підтримати Україну в тій роботі, яку вона проводить для впровадження вимог, необхідних для підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

«Ми готові підтримати Україну в її роботі над впровадженням тих критеріїв, тих вимог, які треба здійснити для підписання угоди про асоціацію з ЄС у Вільнюсі. Ми цього вечора скористалися нагодою, щоб привітати Україну з тією роботою, яку вже виконано, для того, щоб виконати критерії, визначені Євросоюзом для підписання угоди про асоціацію, яка передбачає і створення зони вільної торгівлі. Це буквально десятки і десятки законодавчих актів», – зазначила Нуланд.

За словами Нуланд, вона передала президентові Віктору Януковичу листа від держсекретаря США Джона Керрі, в якому йдеться про те, що Україна вже багато зробила на шляху євроінтеграції, і міститься заклик зробити решту роботи на цьому шляху.

Україна планує підписати угоду про асоціацію з ЄС на саміті у Вільнюсі наприкінці цього місяця.
Янукович дав зрозуміти, що Україна зробила вибір на користь ЄС – Нуланд
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:53 0:00
XS
SM
MD
LG