Доступність посилання

ТОП новини

На Євромайдані зросла чисельність нічної варти


На другий тиждень Євромайдану в Києві людей стає все більше.

Як повідомив кореспондент Радіо Свобода, біля монументу Незалежності зранку перебуває кількасот громадян України, які вимагають, щоб президент Янукович поставив свій підпис під угодою з Євросоюзом.

Наймасовішою акція протесту проєвропейськи налаштованих українців стає щовечора, коли на майдані Незалежності перебувають щонайменше кілька тисяч людей.

Менш як годину тому тому колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко написав у своєму Twitter: «Поки ви спите, #євромайдан масово заповнюють тітушки».


Комендант Євромайдану Ігор Луценко у розмові з нашим кореспондентом не підтвердив цю інформацію. Натомість він повідомив, що міліція вночі отримала дзвінок про замінування майдану Незалежності. Правоохоронці жодної вибухівки не знайшли, але продовжують свою роботу.

Партія регіонів на звільненій опозицією на початку тижня Європейській площі Києва організовує сьогодні свій мітинг. У поданій до органів влади заявці ідеться про участь у ньому до 50 тисяч осіб. На сцені, монтаж якої завершується, кореспондент Радіо Свобода побачив гасла «Побудуємо Європу в Україні» і «Підтримаємо національного виробника».
XS
SM
MD
LG