Доступність посилання

ТОП новини

Івано-Франківська облрада провела засідання на Євромайдані у Києві


Більше половини депутатів Івано-Франківської обласної ради – 60– приїхали до Києва, де сьогодні на Євромайдані провели виїзну сесію з одним питанням: підтримка рішень Євромайдану.

Від імені прикарпатських депутатів з головної сцени виступив відомий письменник, лауреат Шевченківської премії, народний депутат першого демократичного скликання Степан Пушик.

Він зазначив щодо нинішньої влади, що «треба змінювати все, і то кардинально, бо треба залишити після себе добру пам’ять, а не тільки побитих студентів».

Народний депутат від Івано-Франківська, який до цього очолював обласну раду, Олександр Сич назвав важливим рішення облради перебрати делеговані повноваження від обласної держадміністрації і створити виконавчий комітет. Сесії районних рад теж почали ухвалювати такі рішення.

Ці рішення вважає незаконними голова ОДА Василь Чуднов, який до призначення очолював обласну організацію Партії регіонів. За його словами, «відбулась відміна чи підміна законів, які діють на території України». «Це дуже загрозливо, те, що відбувається на сході України і на Заході – чи це не починається руйнація нашої держави і нашої державності? Адже не може півкраїни жити з одними законами, а якась частина – за іншими», – сказав Василь Чуднов.
XS
SM
MD
LG