Доступність посилання

ТОП новини

У Конгресі США узгоджено бюджет на 2014 рік


Палата представників і Сенат погодили бюджет у розмірі трильйона доларів, який забезпечить фінансування федерального уряду до вересня і, який дозволить уникнути чергового закриття державний установ.

Про угоду було оголошено в спільній заяві сенатора-демократа Барбари Мікульські, яка очолює сенатський комітет з асигнувань, і її колеги з Палати представників конгресмена-республіканця Гарольда Роджерса.

Докладний план федеральних витрат став результатом угоди між Палатою представників і Сенатом, яка передбачає фінансування федерального уряду на наступні два роки. Угода була досягнута в грудні після того, як у жовтні через розбіжності щодо бюджету на 16 днів закрилися державні установи.

Новий законопроект скасовує автоматичні скорочення витрат (секвестр), які минулого року торкнулися як соціальних, так і військових програм. Бюджет передбачає виділення додаткових 92 мільярдів доларів на фінансування військових операцій за кордоном, у тому числі в Афганістані. Також законодавці домовилися про скасування скорочення виплат ветеранам та інвалідам війн.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG