Доступність посилання

ТОП новини

У Ставицького кажуть, що він зупинив захоплення Міненерговугілля


Едуард Ставицький
Едуард Ставицький
Будівлю Міністерства енергетики і вугільної промисловості, яку сьогодні захопили активісти, звільнили. Про це йдеться в повідомленні Міненерговугілля.

«Едуард Ставицький (міністр енергетики – ред.) зупинив силове захоплення Міністерства енергетики і вугільної промисловості України», – йдеться в повідомленні.

У відомстві заявили, що 25 січня о 10:30 відбулася спроба силового захоплення міністерства, «незважаючи на озвучені напередодні застереження міністра Едуарда Ставицького».

Ставицький застерігав «радикально налаштованих громадян і міжнародну спільноту щодо наслідків захоплення атомних електростанцій». Усі об’єкти енергетики є режимними, у тому числі Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, заявили у відомстві.

Сьогодні вранці мітингувальники увійшли до Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, розташоване на розі вулиці Прорізної й Хрещатика.

Як розповів лідер «Спільної справи» Олександр Данилюк, захопленням будівлі Міненерго активісти хотіли продемонструвати, що «президент Віктор Янукович не контролює нічого в країні, зокрема, стратегічні галузі».

За його словами, співробітники Міненерго, які відповідають за галузі, що забезпечують життєдіяльність країни, без проблем потрапляють на робочі місця.

Як заявив Данилюк, опору протестувальникам під час заходження до будівлі міністерства їм не чинили.
XS
SM
MD
LG