Доступність посилання

ТОП новини

У Броварах активісти прогнали тітушок з міської ради – УДАР


У Броварах Київської області мітингувальники й футбольні ультрас ФК «Бровари» прогнали з приміщення міської ради кілька десятків молодиків спортивної зовнішності. Про це повідомив народний депутат від УДАРу Павло Різаненко на своїй сторінці у Facebook.

«Причому тітушки перебували в актовому залі райради разом з міліціонерами. На мої запитання, що це за елементи кримінальної зовнішності, спочатку ніхто відповісти не міг», – сказав він.

Під час проведення Народного віча у Броварах люди вимагали від депутатів Броварської міськради підтримати Майдан. Натомість влада організувала біля входу в міську раду альтернативний мітинг, куди були зігнані бюджетники, зазначив депутат.

Різаненко додав, що після спілкування уповноважених представників громади з головою РДА та секретарем райради, яким було виголошено вимоги віча (заявити про підтримку громади та засудження влади, яка калічить, катує й убиває своїх громадян), та відмови голови РДА підтримати вимоги (він заявив, що є президентом), громада стала вимагати від представників влади (начальника міліції) звільнити приміщення громади від «кримінальних тітушок».

«Покидали раду вони через коридор ганьби, який створили броварчани під повну відеофіксацію кожного з тітушок та скандування «ганьба». Дякую ультрас ФК «Бровари», які поводилися коректно і, просто відійшовши в сторону, провели з тітушками профілактичу бесіду, дуже переконливу та дієву, але без застосування сили – думаю, більше ми цих тітушок у Броварах на заходах влади не побачимо», – написав депутат.
XS
SM
MD
LG