Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк: опозиція підготувала акт про повернення до Конституції-2004


Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк
Опозиція підготувала проект конституційного акта про повернення до Конституції 2004 року і готова вже завтра голосувати за нього в сесійній залі, заявляє голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

«Ми, як українська опозиція, підготували конституційний акт про повернення до Конституції 2004 року. І цей документ має бути проголосований усім складом парламенту», – заявив Яценюк під час засідання погоджувальної ради керівників комітетів і фракцій.

Він закликав голову Верховної Ради України Володимира Рибака провести нараду, на якій обговорити, яким чином цей документ розглядатиметься в сесійній залі.

«Ми звертаємося до вас, щоб зараз зібратися у вас у кабінеті й обговорити, як ми завтра голосуватимемо конституційний акт про відновлення народовладдя і конституційного ладу в країні, про повернення Конституції 2004 року, про скасування диктаторських повноважень президента та передачу українському народу через український парламент права керувати своєю країною», – сказав Яценюк.

Серед вимог опозиції, крім повернення Конституції 2004 року, розподіл повноважень між президентом, парламентом і Кабінетом міністрів, також формування нового складу уряду, дострокові президентські і парламентські вибори.
XS
SM
MD
LG