Доступність посилання

ТОП новини

Керівництво внутрішніх військ пов’язало виступи матерів солдатів з провокаціями «екстремістів»


Керівництво внутрішніх військ МВС України вважає, що виступи у засобах інформації матерів солдатів може бути результатом зусиль «екстремістів». Про це йдеться у заяві командувача внутрішніх військ, генерала-лейтенанта Станіслава Шуляка, оприлюдненій на сайті МВС.

«Невдачею закінчуються спроби екстремістів впливати на військовослужбовців через так званих «солдатських матерів», які на камери ллють гіркі сльози, водночас благословляючи підлітків, що жбурляють в вас бруківкою та запалювальними сумішами», – заявив він.

За словами Шуляка, «не припиняються погрози на адресу керівного складу внутрішніх військ, в інтернет-виданнях публікуються особисті дані військовослужбовців, їхні домашні адреси та телефони».

Командувач внутрішніх військ МВС також повідомив про нібито спроби підкупу військовослужбовців з боку опозиції.

«За наявними даними, готуються провокаційні пропозиції щодо казкових благ кожному, «хто перейде на сторону так званих революціонерів» і вступить до незаконних збройних формувань. Агітатори отримують завдання обіцяти премії в розмірі 10-20 річних окладів за зраду присязі», – розповів він.

У вівторок прес-служба внутрішніх військ МВС також оприлюднила відеокоментар солдата Олександра Патлатенка, матір якого наприкінці січня в ефірі Hromadske.tv розповіла про умови його служби.

XS
SM
MD
LG