Доступність посилання

ТОП новини

Автомобілісти сигналами клаксонів підтримали страйк проти сепаратизму в Донецьку


Страйк проти сепаратизму в Донецьку: автомобільні клаксони і гудки підприємств
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:40 0:00
Автомобілісти Донецька приєдналися до заклику українського бізнесмена Ріната Ахметова розпочати загальний попереджувальний страйк проти сепаратизму в регіоні. Автомобілі їздили центральними вулицями Донецька з увімкненими клаксонами.

Крім того, на приватних і комунальних підприємствах відбулися мітинги з закликом до мирного вирішення конфлікту. Найбільша акція була на стадіоні «Донбас Арена», повідомляє кореспондент Радіо Свобода. У ній взяли участь співробітники ФК «Шахтар», учні клубної Академії та вболівальники. О 12:00 на стадіоні прозвучав «гудок миру».

«Ймовірно, хтось захоче встановити собі цей гудок на дзвінок мобільного телефону, тоді шукайте його у соцмережах. Він буде звучати кожного дня поки не прийде мир», – заявив ведучий акції Костянтин Кіркорян.
Гудок миру у Донецьку
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:33 0:00

За словами прес-секретаря однієї з компаній, яка входить до групи СКМ Ахметова, Ярослави Полякової, виробничий процес під час акції не зупинявся.

Акцію підтримали і на Дніпропетровщині. Понад 20 великих промислових підприємств Дніпропетровщини «проголосували» виробничими гудками за мир і стабільність в Україні та виказали свій протест проти сепаратизму, тероризму і насилля, повідомили в Дніпропетровській облдержадміністрації.
XS
SM
MD
LG