Доступність посилання

ТОП новини

Засідання тристоронньої групи щодо мирного плану відбудеться за участю Кучми, Зурабова і Тальявіні


Леонід Кучма
Леонід Кучма
Засідання тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану президента щодо врегулювання ситуації на сході країни, відбудеться в Донецьку в понеділок, повідомляє офіційний сайт президента.

«Очікується, що у переговорах у Донецьку візьмуть участь спеціальний представник діючого голови ОБСЄ Гайді Тальявіні та Надзвичайний і Повноважний посол Російської федерації Михайло Зурабов. За дорученням глави держави, у засіданні братиме участь другий президент України Леонід Кучма», – сказано в інформації.

Згідно з інформацією, метою засідання є визначення етапів реалізації мирного плану президента.

Перед від’їздом контактної групи до Донецька президент України Петро Порошенко прийняв її учасників у Києві. Також, згідно з інформацією, у зв'язку із захопленням регіональних відділень Нацбанку та Держказначейства президент України віддав доручення забезпечити соціальні виплати через Київ.

Перше засідання тристоронньої контактної групи відбулося 8 червня в Києві. Тоді Україну на переговорах представляв на той час посол у Німеччині Павло Клімкін, якого нещодавно призначили міністром закордонних справ України.
XS
SM
MD
LG