Доступність посилання

ТОП новини

Під час нападу бойовиків загинув український військовий – Тимчук


Один український військовий загинув у результаті нападу бойовиків на підрозділ сил АТО під Кривою Лукою у Краснолиманському районі Донецької області. Про це повідомив керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

«За минулі години терористами скоєно низку нападів на сили АТО. Двічі обстрілювали з мінометів позиції силовиків на горі Карачун поблизу Слов’янська. Скоєно напад із засідки на колону забезпечення сил АТО у Донецькій області – троє військовослужбовців отримали поранення. Скоєно напад на підрозділ сил АТО під Кривою Лукою. Один військовослужбовець загинув. Скоєно напад на рекогносцирувальну групу сил АТО у Луганській області. Двох військовослужбовців поранено», – зазначив Тимчук.

Українські силовики поки що не підтверджують інформації про загибель військовослужбовця.

За інформацією прес-секретаря Інформаційного центру РНБО Андрія Лисенка, упродовж минулої доби бойовики у Луганській і Донецькій областях систематично порушували режим перемир’я і припинення вогню.

Президент України Петро Порошенко за підсумками наради з керівниками українських силових відомств 27 червня ухвалив рішення про продовження режиму припинення вогню ще на 72 години. Термін перемир’я збігає 30 червня о 22:00.

XS
SM
MD
LG