Доступність посилання

ТОП новини

Вергофстад: авіакатастрофа на Донеччині – «жахливий теракт»


«Боїнг-777» злітає в останній рейс, Амстердам, 17 липня 2014
«Боїнг-777» злітає в останній рейс, Амстердам, 17 липня 2014

Катастрофу малайзійського лайнера, яка сталася на Донеччині, лідер лібералів Європарламенту Гі Вергофстад назвав терактом. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Мої щирі співчуття сім’ям і родичам людей, загиблих від цього жахливого теракту в Україні», – написав Вергофстад.

Як повідомив радник керівника МВС Антон Геращенко, пасажирський літак бойовики збили зенітно-ракетним комплексом «Бук», отриманим з Росії.

А в РБНО також не виключають, що «Боїнг-777» могли збити з Росії.

Бойовики угруповання «ДНР», яке Україна визнала терористичною організацією, на своїх акаунтах у соцмережах писали сьогодні про те, що збили ще один український літак. Після цього низка російських ЗМІ повідомила, що сепаратисти збили ще один український військовий літак.

Згодом, після того, як стало відомо, що це був збитий пасажирський лайнер, сепаратисти почали відкидати свою причетність до цього.

Так званий «прем’єр» угрупування «ДНР» Олександр Бородай заявив, що у сепаратистів немає засовів ППО, які можуть збити пасажирський літак. Сепаратист вважає, що це «провокація української сторони».

Зв’язок наземних служб у Києві та Ростові з авіалайнером компанії Malaysia Airlines зник о 16:20. Літак впав біля Тореза Донецької області.

СБУ перехопила розмову бойовиків групи Безлера («Бєса») про збитий пасажирський літак

XS
SM
MD
LG