Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики у Луганську забороняють людям їздити містом власним транспортом


Наталія Пшенянік
Наталія Пшенянік

Від сьогодні бойовики у Луганську заборонили людям пересуватися містом, окрім як пішки і маршрутними таксі, всі інші види для пересування заборонені. Про це Радіо Свобода повідомила Наталія Пшенянік, голова луганського обласного осередку партії «Громадська позиція».

«По-друге, неможливо добратися до залізничного вокзалу, бо навколо стріляють, не ходить транспорт. Таксі не працює, в місті відсутнє повністю пальне», – додала вона.

За словами Наталії Пшенянік, люди намагаються цілодобово виїхати з міста, і на даний час дуже багато людей на залізничному вокзалі.

Вона також повідомила, що сьогодні у першій половині дня відбулося бомбардування кварталу Якіра в Луганську, постраждав 11-ий будинок.

«Стріляли з території гаражів, яка за лісосмугою, поруч із цим кварталом. І люди чітко бачили, звідки летять ці бомби. Ця територія контролюється бойовиками. Там ніхто, окрім них, не міг перебувати. Відомо, що саме в цих гаражах перебувають бойовики. Про це повідомили місцеві мешканці», – сказала керівник луганського обласного осередку партії «Громадська позиція».

За даними міської ради Луганська, 20 липня через обстріли в місті загинули двоє мирних жителів, поранені 12.

Тим часом, у прес-центрі АТО повідомили, що протягом вчорашнього дня сили антитерористичної операції провели в Луганську операцію, за наслідками якої бойовики залишилися відрізаними від постачання.

XS
SM
MD
LG