Доступність посилання

ТОП новини

Росія на 5 років заборонила в'їзд до Криму раднику глави Меджлісу – Чубаров


Рефат Чубаров, голова Меджлісу
Рефат Чубаров, голова Меджлісу

Федеральна служба безпеки Росії заборонила на 5 років в'їзд в Крим раднику голови Меджлісу Ісмету Юкселю. Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава Меджлісу Рефат Чубаров.

«Сьогодні близько 7 ранку на контрольно-пропускному пункті, встановленому російськими окупантами на адміністративному кордоні між материковою Україною і півостровом Крим, представники ФСБ заборонили в'їзд до Криму Ісмету Юкселю, який повертався додому разом зі своєю родиною (дружина Гаяна і дочка Джаніке ) із поїздки за межі Криму», – написав Чубаров.

За його словами, термін заборони, оголошений Ісмету Юкселю представниками ФСБ Росії –5 років.

«При цьому повідомлення про заборону в'їзду до Крим, яку Ісмет Юксель відмовився підписувати як незаконний і такий, що порушує його права документ, на руки йому не було вручено», – зазначив глава Меджлісу.

5 липня голові Меджлісу Рефату Чубарову, який повертався з виїзного засідання Меджлісу в Херсонській області, не пропустили до Криму. У пункті пропуску «Чонгар» так званий «прокурор» Криму Наталія Поклонська зачитала йому попередження про «екстремістську діяльність». Також голові меджлісу вручили повідомлення про заборону в’їзду до Росії, частиною якої Москва нині вважає і Крим, терміном на п’ять років.

XS
SM
MD
LG