Доступність посилання

ТОП новини

У боях за Іловайськ загинули дев’ять бійців – Геращенко


У боях за Іловайськ загинули дев’ять бійців батальйонів «Донбас» і «Шахтарськ», повідомив на своїй сторінці в Facebook радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

«За вчорашній вечір і ніч, після загибелі «Усмішки» загинули ще четверо героїв з батальйону Нацгвардії «Донбас». Також четверо героїв загинули із спецбатальйону міліції «Шахтарськ», – повідомив Геращенко і додав, що зокрема зі складу батальйону «Донбас» загинув і громадянин України американського походження з позивним «Франко».

За словами Геращенка, батальйон «Донбас» контролює половину міста, розділеного залізницею. «Залишки терористів закріпилися в іншій половині і чинять запеклий опір. До них через поля малими групами просочуються підкріплення з боку Харцизька і Макіївки», – повідомив він.

Геращенко зауважив, що по периметру міста виставлені блокпости з метою недопущення підходу до міста підкріплень бойовиків.

«Вуличні бої – це найскладніше мистецтво серед всіх інших видів тактики ближнього бою. Ворог може чекати тебе де завгодно і стріляти з горища, з підвалу, з дитячого садка», – написав Геращенко і додав, що бойовики ведуть мінометний вогонь з поки що контрольованої ними частини міста, не розбираючись при цьому, куди вони влучають.

Минулої ночі стало відомо, що в бою під Іловайськом Донецької області загинув чоловік журналістки Михайлини Скорик – Сергій, боєць батальйону «Донбас».

У Нацгвардії сьогодні заявили, що Іловайськ під контролем силовиків, триває звільнення міста від бойовиків.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG