Доступність посилання

ТОП новини

Битва за Іловайськ триває – Бутусов


У районі Іловайська противник контролює трасу Старобешеве – Кутейникове, але оточення українських силовиків у цьому стратегічно важливому пункті не є повним – відкритими є пішохідні шляхи. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє журналіст Юрій Бутусов.

За його даними, сили АТО не збираються здавати взяті «дорогою ціною» позиції і чекають на допомогу інших підрозділів.

«В оточені частини одразу після того, як росіяни замкнули «кільце», приїхав командувач сектором «Б» генерал-лейтенант Руслан Хомчак. Він не збирається залишати війська і відходити без наказу. Тому управління всіма підрозділами в «котлі» є твердим, паніки серед бійців і командирів немає», – інформує Бутусов.

За його словами, з боку противника триває постійний обстріл із гаубиць, мінометів, реактивних систем залпового вогню. Попри це, Бутусов переконаний, що «є всі можливості перетворити кризу на перемогу».

Минулого тижня бійці добровольчих батальйонів увійшли до розташованого за кількадесят кілометрів від Донецька стратегічно важливого міста Іловайськ. Українські сили змогли взяти під контроль лише частину міста, в іншій частині Іловайська бойовики мають добре підготовлений укріплений район.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG