Доступність посилання

ТОП новини

Стала відома доля ще 2 зниклих безвісти військовослужбовців − прес-центр АТО


Ніч в районах проведення АТО минула відносно спокійно. Ситуація на півдні Донбасу під контролем українських підрозділів, бойовики значно зменшили використання безпілотних літальних апаратів через погіршення погодних умов. Про це повідомляє Прес-центр АТО.

«Напередодні, ввечері, неконтрольовані терористичні збройні формування обстріляли з мінометів наші позиції в районах населених пунктів Ольхове, Піски, Старогнатівка, зі стрілецької зброї − Шуми, Дебальцеве, з РСЗВ БМ-21 «Град» − Тоненьке, Красногорівку, Новомихайлівку», – повідомили у прес-центрі.

Як сказано в повідомленні, пошуково-рятувальна операція з пошуку зниклих безвісти кілька днів тому в районі населеного пункту Сміле українських військовослужбовців триває. Нині стала відома доля ще двох військовослужбовців. З метою збереження їхнього життя деталі операції не розголошуються.

В прес-центрі запевнили: ситуація в зоні АТО динамічна, але підконтрольна завдяки взаємодії між штабами, підрозділами та засобами вогневої підтримки. Оперативне реагування на виклики дозволяє тримати лінію контрольованої зони, забезпечувати ізоляцію кризового району шляхом несення служби на блокпостах, опорних і спостережних пунктах.

XS
SM
MD
LG