Доступність посилання

ТОП новини

На виборах на Дніпропетровщині виявлені порушення – міліція


Під час виборчого процесу на Дніпропетровщині виявлені порушення. Про це повідомили у відділі зв’язків із громадськістю обласної міліції.

За даними з міліції, зокрема, у Нікополі міліція встановлює відправника SMS-повідомлень, в яких громадян закликають голосувати за одного з кандидатів-мажоритарників.

Як поінформували в міліції, такі повідомлення вже отримала велика кількість абонентів. Інформація за даним фактом зареєстрована, проводиться перевірка.

Крім того, міліція зареєструвала два випадки спроб винесення з дільниці виборчих бюлетенів. Виборці були затримані спостерігачами.

Також у міліції поінформували про один випадок поширення листівок з інформацією агітаційного характеру у місті П’ятихатки, випадок видачі бюлетеня без паспорта в Кривому Розі, випадок навмисного знищення бюлетеня виборцем та випадок фотографування бюлетеня у Дніпропетровську.

«Наразі слідчими відділами райвідділів вирішуються питання щодо кваліфікації зареєстрованих подій», – заявили в міліції.

26 жовтня в Україні відбуваються дострокові парламентські вибори. Голосування не розпочалося в дев’яти одномандатних округах на Донеччині і в шести – на Луганщині. Також громадяни України позбавлені права голосу в окупованих Росією Автономній Республіці Крим та Севастополі.

XS
SM
MD
LG