Доступність посилання

ТОП новини

Попри канонаду й вибухи в Донецьку відновлюють комунікації – міськрада


«Президентська і парламентська кампанія» у Донецьку, 24 жовтня
«Президентська і парламентська кампанія» у Донецьку, 24 жовтня

Станом на 18.00 обстановка в Донецьку залишається напруженою. Канонада і звуки вибухів не змовкали в місті протягом усього дня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

Там також інформують про ведення аварійними бригадами ремонтних робіт на комунікаціях.

Фахівцям КП «Донецькміськгаз» вдалося відновити газопостачання в 39 житлових будинках по вулиці Кіпрінского і 8 будинках по вулиці Металургів в Ленінському районі.

Бригадам ДТЕК «Донецькобленерго» вдалося відновити електропостачання в Куйбишевському районі міста, ведуться роботи з ремонту та заміни ліній електропередачі, пошкоджених в результаті бойових дій.

За даними міської ради Донецька, відсутнє електропостачання в результаті бойових дій у селищі Трудовські, у частині будинків селища Жовтневе, у селищі Грабари, частково знеструмлено приватний сектор мікрорайону Привокзальний.

Торгова мережа Донецька в повному обсязі забезпечує потреби городян в продуктах харчування і предмети першої необхідності.

2 листопада в Донецьку мають відбутися незаконні «вибори» так званих «глави» та «парламенту» «ДНР». Україна, ЄС та США заявили про те, що їхнє проведення суперечить Мінським домовленостям, оскільки ті передбачають, що вибори мають відбутися відповідно до українського законодавства.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що, на думку Росії, ці вибори відповідають Мінському протоколу і його країна визнає їхні результати.

XS
SM
MD
LG