Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики понад 30 разів обстріляли позиції сил АТО – Тимчук


Військовий експерт Дмитро Тимчук
Військовий експерт Дмитро Тимчук

Протягом останньої доби проросійські бойовики на сході України понад 30 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Про це повідомляє координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«Особлива активність противника відзначається на Дебальцевському, Луганському та Донецькому напрямках, – відповідно 12, 9 і 8 вогневих ударів», – інформує військовий експерт.

Він твердить, що «триває процес «централізації збройних формувань так званої «Армії Новоросії». «Процесом формально керують представники «ДНР» та «ЛНР», реально – фахівці з кількох управлінь Генерального штабу Збройних сил Росії та ФСБ. Всі заходи з «централізації» забезпечуються не лише матеріально-технічно, а й «організаційно» (включно із тиском, залякуванням і засобами фізичного впливу на «непокірних» бойовиків)», – твердить Тимчук.

Сепаратисти на своїх сайтах повідомляють про блокування спроби конвою українських військових прорватися до Донецького аеропорту і «суперечливу інформацію про оточення» Авдіївки – міста неподалік аеропорту, контрольованого українською владою.

Незалежного пдтвердження інформації з обох сторін немає.

XS
SM
MD
LG