Доступність посилання

ТОП новини

Перший національний відмовився подовжувати контракт зі «Студією Савіка Шустера»


Зураб Аласанія
Зураб Аласанія

Національна телекомпанія України (НТКУ) не подовжуватиме договору зі «Студією Савіка Шустера» щодо трансляції ток-шоу «Шустер Live» на Першому національному після закінчення терміну дії контракту 31 грудня. Про це повідомив директор НТКУ Зураб Аласанія на своїй сторінці у Facebook.

У оприлюдненому листі НТКУ на адресу Савіка Шустера зазначається, що між Національною телекомпанією України (НТКУ) та «Савік Шустер Студія» був укладений договір від 6 березня 2014 року про створення аудіовізуального твору. Пункт 8.1 договору передбачає, що він діє до 31 січня 2014 року, договором також передбачено автоматичну пролонгацію за умови відсутності попередження про неможливість його пролонгації

«Зважаючи на суттєві зміни в сітці мовлення НТКУ на 2015 рік, пов’язані, зокрема, і з необхідністю виконання державного замовлення, а також враховуючи те, що на підготовку НТКУ нових телевізійних проектів скеровується значна кількість коштів... вважаємо за необхідне цим листом повідомити про неможливість пролонгації договору», – наголошується в листі.

Раніше Аласанія повідомляв, що Перший національний не подовжуватиме контракту зі «Студією Савіка Шустера», термін якого завершується 31 грудня 2014 року.

XS
SM
MD
LG