Доступність посилання

ТОП новини

Батальйон «Дніпро» пропустив гуманітарну допомогу Фонду Ріната Ахметова – Семенченко


Вантажівки Фонду Ріната Ахметова, архівне фото
Вантажівки Фонду Ріната Ахметова, архівне фото

Добровольчий батальйон «Дніпро» пропустив гуманітарну допомогу жителям Донецька від Фонду Ріната Ахметова. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат фракції «Самопоміч», командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко.

«Передзвонив Юрі Березі, командиру «Дніпра». «Дніпро» пропустив конвой із продуктами Фонду Ахметова. Ми проконтролювали, щоб на машини вивісили прапори, перевірили, щоб усі документи були в порядку, проводимо до блокпостів. Нам обіцяли передати відео із записом того, як розповсюджують гуманітарну допомогу», – написав він.

Водночас, за словами Семенченка, батальйон «Донбас» продовжує «блокування перевезень у захопленій сепаратистами території Луганської області: горілки, сигарет, вугілля, бензину».

У неділю, 14 грудня, бійці добровольчого батальйону «Дніпро-1» відмовилися пропускати 22 вантажних автомобілі фонду Ахметова в Донецьк. Після цього Семенченко заявив, що серед вантажів у затриманих понад 20 вантажівках із допомогою від Фонду Ріната Ахметова для жителів непідконтрольних владі України територій є речі для бойовиків. У СКМ ці заяви заперечують.

XS
SM
MD
LG