Доступність посилання

ТОП новини

Roshen критикує призначення 24-річного Вовка керівником НКРЕ


Компанія Roshen критикує призначення свого колишнього менеджера Дмитра Вовка на посаду голови Національної комісії, яка здійснює регулювання у сфері енергетики (НКРЕ). Про це йдеться у повідомленні компанії, розміщеному на її сайті у п’ятницю, 16 січня.

«Компанія Roshen вважає призначення колишнього національного менеджера Дмитра Вовка головою Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕ), нераціональним. Дмитро Вовк дійсно був найнятий компанією на посаду національного менеджера з розвитку продажів у торгівельних мережах Росії у березні 2013 року. На цій посаді він пропрацював менш як два роки і був звільнений у листопаді 2014 року з причини незадовільних результатів своєї діяльності і не продемонстрував високої кваліфікації на займаній посаді менеджера», – мовиться у повідомленні.

14 січня тимчасовим виконувачем обов’язків голови НКРЕКП був призначений Дмитро Вовк, який раніше працював менеджером кондитерської корпорації Roshen.

Як повідомляють ЗМІ, новопризначений 24-річний чиновник ніколи не мав стосунку до сфери енергетики. З березня 2013 року він працював національним менеджером корпорації Roshen по Росії у Москві.

Перед цим, за інформацію мас-медіа, нинішній керівник НКРЕ працював помічником віце-президента з корпоративних фінансів компанії «Інвестиційний капітал Україна», яка належала нинішній голові НБУ Валерії Гонтаревій. Раніше у цій компанії працював і нинішній міністр енергетики, колишній голова НКРЕ Володимир Демчишин.

XS
SM
MD
LG