Доступність посилання

ТОП новини

МВС: десять людей поранені під час обстрілу бойовиками Дебальцева


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 18 січня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 18 січня 2015 року

Десять людей поранені через обстріл бойовиками центру міста Дебальцеве на Донеччині, повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області.

За повідомленням, серед постраждалих – 8-річна дівчинка. Вона і її мати у тяжкому стані. Усіх поранених доправили до лікарні.

Інформації про загиблих наразі немає.

Як повідомили в міліції, у центр міста влучило близько 15-20 снарядів. «Зруйновані та пошкоджені багатоповерхові та приватні будинки, постраждав будинок культури та будівля залізничного вокзалу», – йдеться в повідомленні МВС.

На місці працюють співробітники Дебальцевського міськвідділу міліції. Міліціонери розбирають завали, допомагають евакуювати поранених.

Минулого тижня внаслідок обстрілу українського блокпосту поблизу Волновахи загинули 12 мирних жителів – пасажирів маршрутки, були поранені ще 16 людей в автобусі, а також двоє українських силовиків.

В місії ОБСЄ заявили, що всі досліджені ними кратери від вибухів на місці обстрілу блокпосту під Волновахою, де загинули цивільні, спричинені ракетами, випущеними з боку території, захопленої бойовиками.

XS
SM
MD
LG